Помисли за ESCAPELLE след секс

за да избегнеш хиляди неудобни въпроси!

Правих секс без предпазни средства/ имах неуспех с метода на контрацепция

Спешната контрацепция е ефективно средство в случай на неуспех с обичайния метод на контрацепция. Ако не си преценила правилно момента или си имала полов акт без предпазни средства, абортът все още може да бъде предотвратен чрез приемане на Escapelle в рамките на 72 часа.

Днес двойките имат богат избор от различни методи за предпазване от нежелана бременност. Най-големият страх, без съмнение е свързан с възможността за аборт, който представлява физически и емоционален стрес за всяка жена. Не рискувай да стигнеш до аборт, а използвай Escapelle!

Може да се случи на всеки, дори да използва най-сигурният метод

От всички контрацептивни методи контрацептивните таблетки и вътрематочните спирали се считат за най- надеждни. В допълнение на това, относително ефикасни средства за контрацепция са правилно използваните презервативи и диафрагми /песари, прилагани в комбинация със спермициди. Най -малко ефективни методи за контрацепция са метода на прекъснатия полов акт и календарният метод, при които почти един от всеки четири жени забременява в рамките на една година. Всички методи за контрацепция, имат своите предимства и недостатъци. Най- оптималният начин за предпазване от нежелана бременност следва да бъде избран, като се вземат предвид физическото и емоционалното състояние на жената, конкретната ситуация, както и отношенията между двамата партньори. Разбира се, може да има грешки или неволни “ инциденти „, възникващи по време на използването на отделните методи . В тези случаи трябва да се има предвид, че в рамките на няколко дни нежеланата бременност и многото страхове около аборта могат да се избегнат чрез хапчето за спешна контрацепция.

ТРЯБВА МИ СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ, СЕГА!

X